Ruitreparatie en vervanging

Het begint vaak met een klein, bijna onzichtbaar sterretje. Het is echter raadzaam om dat zo snel mogelijk te laten repareren.
Autoschade Stormpolder Krimpen is dé specialist in autoruiten. Uw ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door haar uitgevoerde autoruit herstelwerkzaamheden. Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij.

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. De gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Om welk type ruit of auto het ook gaat wij helpen u graag verder. Klaar terwijl u wacht. Dus: als u sterretjes ziet, bel ons.

Waarom Autoschade Stormpolder Krimpen?

N

Ontzorgen

N

Vakmanschap

Contactgegevens