Onze Service

Autoschade Stormpolder Krimpen gebruikt bij al zijn reparaties hoogwaardige producten, waaronder Lesonal, Great Finish, Great Value.

Lees verder voor meer informatie over gratis vervangend vervoer, haal & breng service en de garantie die Autoschade Stormpolder krimpen biedt op zijn reparaties.

Gratis vervangend vervoer

Zolang u uw auto moet missen geeft Autoschade Stormpolder Krimpen u de beschikking over vervangend vervoer. Deze auto’s krijgt u zonder enige kosten ter beschikking tijdens een schadereparatie. Alleen de brandstof kosten zijn voor uw rekening.

fiat-500-020

Haal & Breng Service

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel Autoschade Stormpolder Krimpen. Met één telefoontje is dan alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel direct langs bij onze vestiging. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan hebben wij een haal & breng service.

PICT5449

Garantie

Als Focwa Eurogarant bedrijf geeft Autoschade Stormpolder Krimpen vier jaar onvoorwaardelijke garantie op elke reparatie. Een garantie die het erkende vakmanschap en de zorgvuldige manier van werken van Autoschade Stormpolder krimpen nog eens bevestigt. Deze unieke garantie is samengesteld door een commissie van de ANWB en de Focwa. Zelfs uw fabrieksgarantie komt niet in gevaar. Is er op de herstelde delen een langere garantie termijn vanuit de fabriek, dan wordt deze automatisch overgenomen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het verlies van de dagwaarde van uw kostbare bezit.

Waarom Autoschade Stormpolder Krimpen?

Contactgegevens