Kleine deukjes uitdeuken Capelle aan den IJssel

Kleine deukjes uitdeuken: maak in Krimpen-, of Oudekerk aan den IJssel gebruik van de expertise van Autoschade Stormpolder B.V.. Wij maken gebruik van slimme innovatieve technieken om de kosten laag te houden. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een uitstekende staat van dienst en maken wij alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Tot slot profiteert u bij ons van een uitgebreide service.

Kleine deukjes uitdeuken in Capelle aan den IJssel: effectief en kostenbesparend

Kleine deukjes uitdeuken in Capelle- en Oudekerk aan den IJssel is soms helaas noodzakelijk. Gelukkig kunnen wij vaak kleine deukjes wegwerken zonder dat het beschadigde deel hoeft te worden overgespoten. Hoe gaat dit in zijn werk? Via de binnenzijde van de carrosserie zoeken we de deuk op welke we er vervolgens met speciale technieken uit ‘wrijven’. Deze reparatiemethode is niet alleen snel maar is ook kostenbesparend. Echter is het niet mogelijk om alle kleine deukjes op deze manier uit te deuken. In Capelle- en Oudekerk aan den IJssel kunnen wij u echter ook helpen bij de reparatie van grotere beschadigingen.

Meer informatie en contact

Benieuwd of uw auto hiervoor in aanmerking komt? Onze schade-expert voorziet u graag van advies op maat zodat u direct weet waar u aan toe bent. Bovendien helpen wij u graag met de administratieve afwikkeling van schadeherstel en stellen indien nodig gratis vervangend vervoer tot uw beschikking. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden als het gaat om kleine deukjes uitdeuken in Oudekerk- en Capelle aan den IJssel, direct contact met ons op door te bellen naar 0180 – 519567.