Auto herstel Krimpen aan de Lek

Auto herstel in Krimpen aan de Lek, vlakbij Rotterdam, laat u over aan Autoschade Stormpolder Krimpen. Niet alleen kunt u bij ons rekenen op een uitstekende staat van dienst: wij bieden ook uitgebreide service. Zo kunt u bij ons, zolang u uw auto moet missen, gebruik maken van gratis vervangend vervoer. Bovendien bieden wij desgewenst een Haal & Breng Service en profiteert u bij ons van aantrekkelijke garantievoorwaarden. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Auto herstel Krimpen aan de Lek: profiteer van Smart Repair

Auto herstel in Krimpen aan de Lek: dat kunt u vlakbij Rotterdam met een gerust hart aan ons overlaten. Dankzij ons vakmanschap en het gebruik van innovatieve repetitiemethodes kunnen wij bij relatief kleine ingrepen de kosten laag houden. Dankzij deze zogenaamde Smart Repair methode kunnen we de kosten die gemaakt worden bij schade herstel doorgaans ruim onder de no-claim grens houden. De volgende auto herstel werkzaamheden kunnen wij in Krimpen aan de Lek en Rotterdam voor u uitvoeren:

  • Uitdeuken en Ruitservice
  • Spot, velgen en bumper repair
  • Steenslag reparatie
  • Interieur reparaties

Begeleiding en advies bij administratieve schadeafwikkeling

Wij maken bij ons auto herstel bij Rotterdam, in Krimpen aan de Lek, enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast begeleiden en adviseren wij u graag bij de administratieve schadeafwikkeling. Neem voor meer informatie en een antwoord op uw vragencontact met ons op door te bellen naar nummer 0180 – 519567.